Over ons

Chaihenna

Denk Chaihenna voor al uw henna feest gelegenheden! Van huwelijks / henna feestjes tot feestjes in uw privésfeer. Chaihenna staat steeds klaar om haar henna diensten aan te bieden!

Organiseer jij voor uw vriendinnen een pyjama feestje en wil je uw avondje afmaken met leuke, gezellige henna momentjes? Denk dan Chaihenna! Is het uw hennafeestje net voor uw huwelijksfeest? Denk dan Chaihenna! Wil jij iemand een henna versieringskader cadeau doen? Denk dan Chaihenna! Heb jij een eigen ideetje waar henna in voorkomt? Denk dan Chaihenna! Ben je op zoek naar een  DJ-set en/of henna set voor uw feestje? Denk dan Chaihenna!

Chaihenna kijkt er alvast naar uit, jij ook?

Alvast Succes toegewenst!

Vriendelijk

Als professional blijf ik altijd vriendelijk om zo het beste van mij te tonen en u een zo leuke mogelijke avondje te doen ervaren.

stipt

Ik tracht altijd op tijd te vertrekken om zo stipt mogelijk aan te komen op onze afgesproken locatie. Zo vermijd ik onnodige stress voor mijn klantjes.

TEVREDENHEID

Ik neem mijn tijd om de design van keuze zo goed mogelijk uit te werken. Ik luister zo goed mogelijk naar de wensen van mijn klant en probeer zo goed mogelijk haar wensen te vervullen.

MIJN WERK

foto's

Video's